Thursday, April 7, 2011

Perlu ke langgan Astro Warna hanya kerana Maharaja Lawak??


Perlu ke korang langgan Astro Warna hanya kerana Maharaja Lawak. cer citer...cer citer.. :)

Bagi korang yang gemar sangat menonton raja lawak mungkin perlu kerana Maharaja Lawak ni menghimpunkan finalist2 Raja Lawak. Cuba bayangkan bila kesemua otai lawak ni bersaing sesama mereka. wah mesti la lawak giler kan.

Tetapi setelah menonton episod pertama.. erm lawaknya cuma so-so ajek. Johan and Zizan yang telah digembur2kan sebagai Juara pun tak lawak sangat. Dorang ni macam take for granted aje lawaknya. atau mungkin mereka akan lebih lawak kalau buat aksi spontan.

Episod satu yang lepas bagi aku yang paling lawak adalah Nabil, Balas, Sepah dan R2. erm... kesian kat Nabil memula orang tak berapa respon tapi at last ok. Walaupun penuh dengan kontroversi, lawak Nabil memang best dan dia memang talented untuk buat lawak.Tapi pilihan hatiku tetaplah JOZAN kan. hehe.. so harap2 untuk episod akan datang dorang akan lebih berusaha dan buat lawak pecah perut. Setakat ini undian berpihak kepada JOZAN dengan peratusan 44%, dikuti Sepah 14% dan Nabil 13%.

Jadi korang pikir la balik berbaloi ke tak nak masuk pakej MUSTIKA yang merangkumi 3 channel iaitu Astro Citra, Astro Warna dan B4U (RM12). Bagi yang suka layan Raja Lawak berbaloi la kot. B4U tu citer hindustan memanjang. tapi bukan selalu citer best pon sama gak ngan Astro Citra kadang-kadang je ada cite best. and macam biasa cerita ulang - ulang. Warna pulak lawak bodoh jek memanjang.

Kalu korang jenis yang malas tengok TV tapi minat dengan Maharaja Lawak leh layan 2 episod awal kat prima and then layan you tube jek la. heheh... tepuk dada tanya poket... :)

*tapi apa2 pun aku memang bengang dengan Astro punya servis. kalau la ada pilihan lain..nak survey UNIFY pulak*

No comments:

Post a Comment